‘Åben båd’ i Aarhus Strandjagtforening


Lørdag den 29. august kl. 13.00-16.00 er Aarhus Standjagtforening vært for et ’Åbent båd’ arrangement. Vi tænder grillen og byder på pølser/brød og drikkevarer.
Arrangementet finder sted ved Jagtbroen.


Vi inviterer også ikke-medlemmer/nyjægere i håbet om at få nogle nye medlemmer i foreningen. Så send gerne mailen videre til nogen du kender, som kunne være interessereret i at vide mere om strand- og havjagt. 


Vi tilbyder alle interesserede at de på nært hold kan se forskellige havjagtbåde og det vil også være muligt at komme ombord på nogle af bådene. Det vil være muligt at få en snak med erfarne jægere og dermed blive klogere på de fantastiske oplevelser der findes inden for for strand -og havjagt. 

Arrangementet er også beskrevet Jægers Medlemsblad for august måned og vil også blive annonceret på Facebook.

Derudover afholder foreningen fælles havjagtture til efteråret/vinter. Er det noget du kunne tænke dig at deltage i, så mød op og hør om mulighederne for at få en plads i en af bådene. Turene er gratis at deltage i.

Arrangementet finder sted ved ‘jagtbroen’ som findes på Fiskerikajen i Aarhus Lystbådehavn. Nærmeste adresse er Fiskerikajen 22, 8000 Aarhus C. Ring til formand Anders Jakobsen på tlf 29 23 71 40 eller kasserer Kasper Michelsen på 28 71 13 73, hvis du har svært ved at finde vej.

Arrangementet er gratis.

Alle er velkomne – både medlemmer og ikke-medlemmer.

Vi ses og håber på godt vejr.

Med venlige hilsner

Aarhus Strandjagtforening