Havjagttur 14. november

Lørdag den 14. november havde Aarhus Strandjagtforening og Aarhus Strandjægernes Motorbådsklub arrangeret en gratis havjagtur for interesserede jægere som ønsker at prøve kræfter med den spændende og flotte oplevelser der findes inden for havjagt.

Ni jægere og fem skippere mødtes kl 7 ved de involverede både og der blev sejlet ud af Aarhus Fiskerihavn fra både jagtbåde og fiskebåde til en flot solopgang over Aarhus bugten.  Nogle sejlede op i Kalø Vig andre sejlede mod Norsminde og andre mod Samsø. Vinden var 4-6 meter i sekundet så for de mindre både var der lidt bølgeskvulp.

Alle deltagere har meldt tilbage at det var en fin og flot tur og alt i alt blev der nedlagt 15 fugle.

Bådene var hjemme i havn igen mellem kl 13 og 15.

Der blev både skudt edderfugle og sortænder

Næste tur er lørdag den 12. december hvor der stadig er enkelte ledige pladser tilbage.

Mvh Anders Jakobse, Aarhus Strandjagtforening