Aarhus Strandjagtforening åbner op for køb af bådmedlemsskab til vores nye foreningsbåd

Vi åbner nu op for køb af bådmedlemsskab til vores Mopa II. Ønsker du at fiske eller prøve havjagt fra en Mopa er det nu du har muligheden.

Man skal være medlem af foreningen for at kunne erhverve et bådmedlemskab. Skriv til vores kasserer på kasserer@aarhusstrandjagtforening.dk hvis du ønsker at være medlem. Så kan vi melde dig ind.

For kunne booke og benytte båden skal man erhverve et bådmedlemskab. Det koster 600 kr om året at være bådmedlem. Medlemskabet går fra 1. august til 31. juli.

Når du har betalt for bådmedlemsskab kan du booke dig ind på et af vores introkurser på vores hjemmeside. De første introkurser afholdes i august måned. Dato og tidspunkt for introkurser bliver slået op på vores hjemmeside – www.aarhusstrandjagtforening.dk.

Når du har gennemført et introkursus får du udleveret login, så du kan booke båden i vores elektroniske kalender på vores hjemmeside. Det er altså et krav at man har deltaget på vores introkusus for at kunne booke og benytte båden. Det er kun muligt at booke båden en dag ad gangen. Det er efter først til mølle princippet. Båden er erhvervet med støtte fra Nordea Fonden.

Du kan anmode om bådmedlemsskab ved at sende en mail til kasserer@aarhusstrandjagtforening.dk Herefter vil du modtage oplysninger om hvordan du betaler for et bådmedlemskab.

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til kasserer@aarhusstrandjagtforening.dk eller formand@aarhusstrandjagtforening.dk. Du er også velkommen til kontakte formand Anders Jakobsen på tlf 51 80 86 92

Mvh Aarhus Strandjagtforening